Kediler Üşümesin!

Maya Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve GEA Sivil Toplum Grubu işbirliği ile okulumuzda bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirildi.

Akademik gelişimlerini desteklemenin yanı sıra sosyal gelişimlerine katkı sağlamak, içinde yaşadıkları toplumdaki canlıları fark etme ve fayda sağlamalarına fırsat yaratmak amacıyla yapılan projede, öğrencilerimiz farklı gruplar halinde çalıştılar. Sokak kedilerinin barınmaları için çok sayıda evler yapan öğrencilerimiz, birlikte iş yapabilme yetkinliklerini geliştirdiler.

ArteScıenza Sertifika Programı Toplum Hizmeti Çalışmaları ‘ Çorbadaki Tuzumuz ‘ etkinlikleri kapsamında GEA Sivil Toplum Grubu işbirliği ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kedi evleri yaptılar.

Projede yer alan öğrenci ve öğretmenlerimize, desteklerinden dolayı GEA Sivil Toplum Grubu üyelerine teşekkür ediyoruz.