İNCEK’te Müzik

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 2016-2017 Öğretim Yılı “Ankara Geneli Ortaokul ve Liseler Arası 3. Türk halk Müziği Solo ve Koro Şenliği”, 17 Ocak 2017 tarihinde, Dikmen Nevzat Ayaz Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Okulumuz polifonik korosu 17 Ocak’ta Ankara ili ve ilçelerindeki özel ve devlet okulların katılım gösterdiği şenlikte okulumuzu temsil ettiler. Gazi Üniversitesi Müzik Ana Bilim Dalı’ndan çalgılarıyla hocalarımızın eşlik ettiği bu şenlikte koromuz ödüllerle geri döndü.

En İyi Koro Şef Uyumu ve En İyi Erkek Solist Eser Yorumlama Ödülü alan 5 ve 6.sınıflardan oluşan öğrencilerimizi ve öğrencilerimize liderlik eden Müzik Öğretmenimiz Senem Bilgen Erdoğdu ve Rüya Mumcuoğlu’nu tebrik ediyor, bize tattırdıkları gururdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Oca