İncek Mayaa Anasınıfı Öğrencilermiz Doğayla İlgili Etkinlikler Yaptı

Baharın gülen yüzünü gösterdiği  bu güzel güneşli havalarda anasınıfı öğrencilerimiz Maya’nın öncü uygulamalarından biri olan ‘Tematik Öğrenme Yaklaşımı’ kapsamında meyvelerle ilgili tema çalışmaları yaptılar. Her yıl gibi bu yıl da tema konusu çerçevesinde İncek Maya İlkokulu Ana sınıfı öğrencileri  15 Mayıs ve 18 Mayıs tarihlerinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Müze ve Kültürevi’ne öğretmenleri eşliğinde geziye gittiler. Öğrencilerimiz meyve ağaçlarını doğal ortamlarında görme, tanıma ve inceleme fırsatı yakaladılar. Fakülte bahçesinin içinde yaşayan hayvanları besleyerek çok eğlenceli ve öğretici vakit geçirdiler. Gün sonunda kendileri bireysel olarak maydonoz ekimi yaparak bir bitkinin nasıl yetiştirilmesi gerektiğini öğrendiler. Müze atölyesinde ise her öğrencimiz kendi çiftliğini oluşturarak unutulmaz bir gün yaşadılar.