İncek Maya Okullarının Yeni Yıl Hediyeleri

İncek Maya Okulları olarak “yeni yıl hediyeni ihtiyacı olan yeni bir arkadaşına ulaştır” sloganıyla başlattığımız kampanyamız doğrultusunda 3 Ocak 2017 tarihinde Okul Öğrenci Meclis üyelerimiz ve Okul Aile Birliği Üyelerimizin katılımıyla Çankaya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezine hediyelerimiz ulaştırıldı.

5-29 Aralık tarihleri arasında okulumuzda başlatılan kampanya kapsamında değerli velilerimizin ve öğrencilerimizin ilgi ve katkılarıyla toplanan yılbaşı hediyeleri bizler kadar şanslı olmayan çocuklarımıza ulaştırıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan sınıf temsilcilerimiz; el sanatları, fotoğrafçılık, ahşap, mutfak hizmetleri, konaklama hizmetleri gibi farklı atölyeleri gezip öğrencilerle birlikte çeşitli uygulamaları keyifle yaptılar.

Kampanyamıza gösterilen yoğun ilgi ve duyarlılık nedeniyle bütün öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Oca