İncek MAYA Okullarında “Beşe Gidenden İyi Misin?” Programı Düzenlendi

Özel İncek Maya Okullarında, ortaokul beşinci sınıflarının hazırladığı program, 25 Mart Cuma akşamı 17.30’da velilerimizin ve öğretmenlerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Programa güzel ve keyifli etkinliklerle damga vuran beşler, ailelerinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı oldular.

Program öncesinde konferansa salonu fuaye alanında açılan resim sergimizi gezen velilerimiz öğrencilerimizin hayal güçleri ve emekleriyle ortaya çıkan sanatsal ürünlere hayranlıkla baktılar. Program, beşinci sınıf öğrencilerimizin ve velilerinin , “Beşe Gidenden İyi misin?” yarışmasıyla başladı. Yarışma kapsamında Türkçe,matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerine yönelik sorularla öğrencilerimiz, velilerine karşı yarıştılar ve velilerinin beşe gidenden iyi olmadıklarını kanıtlayan bir sonuçla birinci oldular. Program kapsamında Türkçe drama, İngilizce drama , cupsong ve müzik performanslarıyla göz dolduran öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkı ve katılımlarından dolayı  değerli velilerimize ve sevgili  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.