İlkokula Veda Ortaokula Merhaba

Özel Ankara Maya İlkokulu  4. Sınıf öğrencilerini ortaokula uğurladı. Eğitim öğretim sürecinin dört yıllık ilkokul dönemlerini tamamlayarak ortaokul olarak ikinci dört yıllık eğitim öğretim sürecine girecek olan 4. Sınıf öğrencilerimize, hem yılın yorgunluğunu atmaları hem de girecekleri bu yeni eğitim öğretim sürecine geçişlerini kutlamaları amacıyla “4 ÇAYI”  etkinliği düzenlendi. 4. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizin katıldığı “4 ÇAYI”  etkinliği 10 Haziran 2016 Cuma  günü Atlı Otel Balo Salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz; etkinlik sürecinde ilkokul  anılarını içeren videoyla geçmişe yolculuk yaparlarken; müziklerin ritimleri ile de  gönüllerince eğlendiler. Öğrencilerimiz, etkinlik sonunda kesilen pastalar ve alınan sertifikalarla da “İlkokula Veda Ortaokula Merhaba” dediler.

Gelişim sürecinde öğrencilerimizle birlikte olan başta sınıf öğretmenlerimiz olmak üzere tüm ilkokul öğretmenlerimize teşekkür eder; öğrencilerimize yeni eğitim öğretim sürecinde başarılar dileriz.