İkinci Sınıf Öğrencilerimiz “İlk Konser”lerini Verdiler

İncek Yerleşkesi 2. sınıf öğrencilerimizin büyük bir heyecan, sevgi ve neşeyle hazırlandıkları “İlk Konserim” isimli Geleneksel Günü 22 Aralık Cuma günü okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul-aile-öğrenci üçgeninin iletişim ve etkileşimde olduğunun göstergelerinden biri olan geleneksel günümüz öğrencilerimizin o minik ellerinin sınırsız yaratıcılıkları ve hayal güçleriyle birleşerek yaptıkları resimlerin sergilenmesiyle başladı. Kokteyl eşliğinde resim sergimizi beğeni ve hayranlıkla gezen velilerimiz bir yandan da öğrencilerimizin hazırladıkları konseri beklemenin heyecanını yaşadılar.
Bir bayram gününün havasını yaşayabilmek için duyguların notalara, notaların bestelere ve sözlere dönüştüğü gösteride, öğrencilerimiz izleyicilerden hayranlıkla alkış aldı. Öğrencilerimiz, bugünün anısına kendi elleriyle yaptıkları küçük ama maneviyatı büyük hediyelerini ailelerine verdiler.
Her anı mutluluk, heyecan ve sevgiyle geçen “İlk Konserim” etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir etkinlikle hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve her zaman desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir etkinlikte yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.