“Her Yaşın Yazarı” Atilla Şenkon MAYA Anadolu Lisesinde

Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi olarak edebiyatın ezber bilgilerden ibaret olmadığı, edebiyatın hayatla iç içe bir alan olduğu farkındalığıyla çıktığımız bu yolda geçtiğimiz hafta konuğumuz, yazar, radyo programcısı ve mimar Attila Şenkon’du. Sayın Şenkon ile iki saate yakın süren söyleşimizde konuğumuzun çocukluğuna, yazarlık serüvenine ve bugününe öğrencilerimizle birlikte keyifli bir yolculuk yapıldı.

Yarattığı yapıtlarla “her yaşın yazarı” olarak bilinen, Türkçeyi kullanma gücü, beden dili ve anlatımıyla öğrencilerimizi söyleşiye dâhil eden değerli konuğumuza biz de katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kendisini okulumuzda tekrar misafir etmekten mutluluk duyacağımız Atilla Şenkon’a, Mayıs ayında çıkacak olan kitabında başarılar ve bol okurlar diliyoruz.