Grönholm Metodu Tiyatro Oyunumuz

18 Kasım Çarşamba günü Şinasi Sahnesi’nde ‘Grönholm Metodu’ oyununu Özel Maya Anadolu Lisesi öğrencileri, velileri ve öğretmenleri olarak hep birlikte izlemenin keyfini yaşadık. Bu anlamlı günde beraber yapmış olduğumuz etkinliğin, bize verdiği neşe ve heyecanın yanı sıra yaşatmış olduğu coşkunun da önemi büyüktü. Okulumuz öğrencilerinden Yağmur Coşar’ın babası Sayın Ünsal Coşar’ın da ana karakter olarak rol aldığı; değerli eşi Sayın Beliz Coşar’ın İspanyolcadan çevirisini yaptığı tiyatro oyununda iş dünyasının yeniden tanımladığı ‘Profesyonellik’ ve ‘Fedakarlık’ kavramlarının yaşam içindeki yerini komedi ile karışık izleyicilere sunuldu. Öğretimin sadece okul içerisinde değil, yaşam döngüsü olan her yerde yapılacağından hareketle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılım gösteren öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, birlikte nice farklı ve güzel tiyatrolar izlemeyi temenni ediyoruz.