GELENEKSEL “ÜÇLER SAHNEDE” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. sınıflar geleneksel sınıf günü olan “Üçler Sahnede” etkinliği 22 Aralık Cuma günü okulumuz konferans salonunda 3. sınıf öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Görsel Sanatlar dersi kapsamında öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan ve görenleri büyüleyen resim sergisi hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne öğrencilerimizin Türkçe Drama, İngilizce Drama, Dans, Ritim- Perküsyon ve Koro alanlarında hazırladıkları etkinliklerle can buldu.
Okul Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve her adımda desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu unutulmaz gösteri ile bizlere unutulmaz anılar bırakan öğrencilerimize teşekkür ederiz.