Future Problem Solving Kulübü’nün Sağlıklı Beslenme Projesi

Anadolu Lisesi Future Problem Solving Kulübü öğrencileri, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç Dr. Alev Keser’i “Sağlıklı Beslenme” ana başlığı ile ilgili projelerini anlatmak üzere ziyaret etti.

Obezite için önlem almak amacıyla düzenli su tüketimi, hareket ve sağlıklı beslenme çalışmalarını yapılandıran öğrencilerimiz okul yönetimi ile işbirliği içinde çalışmalarına devam ediyor. Obeziteye hayır mesajını vermesi amacıyla  projelerine “Nobese” ismini veren öğrencilerimiz, tüm okulu kapsayacak çalışmalar yapmayı hedefliyor.

İlköğretim öğrencilerimiz için daha çok hareket etmelerine kolaylık sağlayacak “just dance”, su içmeyi artırmaya yönelik su otomatı ve su içimi içim hatırlatma anonsları, sağlıklı beslenme eğitimleri ile ilgili Sayın Keser’in yüreklendirici desteğini alan lise öğrencilerimize ve katkılarından dolayı Doç Dr. Alev Keser’e teşekkür ediyoruz.