FUTSALDA ANKARA ŞAMPİYONU İNCEK MAYA ORTAOKULU

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okullar arası Küçük Futsal Şampiyonu Özel İncek Maya Ortaokulu olmuştur. Eğitim öğretim yılı başından bu yana düzenli ve disiplinli antrenmanlar yaparak hazırlandığımız şampiyonaya Ankara il genelinde toplamda 32 takım katılmış ve İncek Maya Ortaokul futsal takımımız yaptığı 12 maçı da kazanarak Ankara şampiyonu olmuştur. 5. sınıf öğrencilerimizden Doruk Çam, Arda Yıldız, Yamaç Şener ve Anıl Peker, 6. sınıf öğrencilerimizden Tolga Baran Uğur, Yalın Alıcı, Ata Atakol, İlker Yeralp, Çağan Açık ve Ege Berk Sarışından oluşan küçük futsal Takımımız final maçını 26.04.2018 tarihinde Cebeci Spor salonunda yapmış ve mücadeleyi 7-3 ‘lük skorla geçerek şampiyon olmuştur. Küçük Futsal Takımımızı ve Antrenörümüz Sn. Sertuğ Yılmaz’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.