Fikirler Yarıştı

25 Kasım 2015 tarihinde, Özel Ankara Maya Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ‘Münazara Yarışması 1. Etap’ etkinliğimizde öğrencilerimiz yaratıcılıklarını ortaya koyarak, eşsiz bir ana şahitlik etmemizi sağladılar. ‘Bir insana suç işleten kendisidir – toplumdur’ tez-antitezinden hareketle yola çıkan Grup MEVZU (Neslisu Acar-Emine Şanal-Tutku Dindar-Bengisu Yurttakalan) ve Grup ESAS (Doğa Cantürk- Selen Taçyıldız- Ebru Karabulut-Baran Çiftçi) ortaya koydukları performanslarıyla izleyicilere çok keyifli anlar yaşattılar. Özgüveni yüksek, çağdaş, geleceğin lideri olabilecek ve liderleri yaratabilecek öğrenciler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kazanan takımımız; Grup Mevzu’yu yürekten kutluyor, bu uygulamada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.