“Fikirler Yarışıyor” Final Münazarası

Öğrencilerimizin takım çalışması içinde dayanışma oluşturarak iş yapma becerilerini; araştırma yapma ve araştırdıkları konuda yorum yapma ve fikir üretme becerilerini, düşüncelerini doğru şekilde savunabilme ve ifade etme yetilerini geliştirmeyi amaçladığımız münazara etkinliğin finali 16 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

Farklı fikir ve görüşlerin olduğu bir düzlemde öğrencilerimizi buluşturmuş olmanın, öğrencilerimizin  aldıkları kararlarla üretimde bulunduklarını görmenin mutluluğu içindeyiz. Okulumuzun FPS kulübünün Obezite konusundaki çalışmalarına Türk Dili ve Edebiyat Zümresi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla seçtiğimiz “Fast Food Obezitenin Nedenidir, Sonucudur?” konusu 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz tarafından tartışılmış ve tartışmada sergilenen örnek tutumlar, çalışmalar hem jüri hem de izleyenler tarafından beğeni kazanmıştır.  Biz de münazaramızın kazanan tarafı olan 10. sınıflarımızı ve  etik değerlere uygun yarışan 11. sınıflarımızı kutluyor, başarılarının devamlılığını diliyoruz.

Şub