Feza Gürsey Bilim Merkezi Gezisi

3.sınıf öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri eşliğinde Türkiye’nin üç bilim merkezinden birisi olan Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Feza Gürsey Bilim Merkezi yetkilileri tarafından bilgilendirilen öğrencilerimiz, müfredatlarındaki fen bilimleri konuları ile ilgili canlı deneylere katılarak deneylerin analiz ve sonuçları hakkında bilgi sahibi oldular. Yaklaşık 50 deney ve sergi birimi, bilim gösterileri, bilim sergisi, bilim atölyeleri, bilim tiyatrolarının olduğu Merkez’de öğrencilerimiz sorularına yanıt bulurken, beceri, strateji ve bilimsel sorgulama ve eleştirel düşünme için gerekli davranışları geliştirme imkanı buldular.

Öğrencilerimize ziyaretleri süresince göstermiş oldukları sıcak ilgi ve özverili yardımlarından dolayı Feza Gürsey Bilim Merkezi yetkililerine teşekkür ederiz.