Eleştirel Okuma ve Yaratıcı Yazma Kulübümüz Yazar, Editör ve Dil Derneği Başkanı Sevgi ÖZEL İle Buluştu

Yazmak hafiflemektir, yazmak yenilenmektir. Sen de yazarsın! sloganıyla yola çıktığımız Eleştirel Okuma ve Yaratıcı Yazma kulübü öğrencilerimiz, Bilgi ve Ümit Yayınevleri’nde uzun yıllar editörlük yapmış, bugün edebiyat dünyasında isim yapan çok önemli yazarların yazarlığa ilk adımlarına tanıklık etmiş, yazar, editör ve Dil Derneği Başkanı sayın Sevgi Özel ile bir araya geldiler. Dil Derneği’nde bir saate aşkın süren söyleşimizde genç yazar adaylarımız, Sevgi Özel’den yazma serüvenini ve yayın dünyasına dair birikimlerini dinlemenin ve kitapçılarda kitaplarını gördükleri yazar ile söyleşmenin heyecanını yaşadılar. Söyleşi sonunda da öğrencilerimiz bugün literatürlerde önemli bir yere sahip olan Dil Derneği’nin yayın organı Çağdaş Türk Dili dergisinde yaratılarının yer alacağına dair söz aldılar ve Sevgi Özel’in kendilerine armağan ettikleri kitaplarla kendilerini gerçekleme yolunda bir adım atmanın mutluluğunu yaşadılar.