Eko Okul Öğrencilerimiz Ekolojik Gezide

Eko – Okul 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz Hayat Bilgisi/Fen Bilimleri/Sosyal Bilgiler dersleri kapsamında 16 Kasım 2016 Çarşamba günü “Türkiye Büyük Millet Meclisi Parkı Dendroloji ( ağaçları inceleyen bilim dalı) ve Ekolojik Eğitim” gezisine katıldı.

Çevreye duyarlı ve aynı zamanda Eko-Okul Programı’na dahil olan okulumuzun öğrencilerine yönelik bir uygulama sahası niteliği taşıyan gezide; meclis bahçesindeki ağaçlar, ağaçcık ve çalı türleri, anavatanları, tohumları, yetiştirme koşulları, insan yaşamındaki etkileri, mitolojik öyküleri, Anadolu Kültüründeki yeri vb. konulara yer verildi ve bitkiler öğretmenlerimiz liderliğinde incelendi.

Katılım sertifikalarını alan öğrencilerimiz TBMM’nin Toplantı Salonu’nu ziyaret ederek geziyi sonlandırdılar.