Eğitim Teknolojileri Zirvesi

MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ
Dijital öğrenme alanlarındaki başarıyla uyguladığımız eğitsel süreç deneyimlerimiz paylaşmak adına Maya Okulları, 30 Kasım’da Microsoft tarafından gerçekleştirilen Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde Minecraft örnek okulu olarak yer aldı. Zirvede “Minecraft: Eğitim Sürümü ile Sınıflarda Dönüşen Öğrenim Süreçleri” başlıklı oturumunda “Microsoft Örnek Okul” unvanıyla sınıf içinde uygulanan başarılı Minecraft projelerini sergiledi.
Zirveye katılan temsilcilerimiz; Minecraft’ ın oyun tabanlı, proje tabanlı ve eğitsel içerik olarak derslerimizde nasıl kullanılabileceğini anlatırken öğrencilerimizin desteği ile geliştirdikleri projenin sunumunu ve bu alandaki ilerleyişimizi gösterdi.
Zirvede, Dr. Selçuk Şirin ile “Süper İnsan Yetiştirmek”, Emin Çapa ve Batuhan Aydagül’ün “Değişen Eğitim Modelimizle Geleceğimize Bir Bakış”, , Dr. Şirin Karadeniz ve Bager Akbay’ın katılımlarıyla “Türkiye’de STEAM Eğitimi” ve Doç. Dr. Çetin Tüker’in yorumlarıyla “Oyun Tabanlı Kodlama ve Robotik ile Öğrenme” paneli gerçekleştirildi.
Maya Okulları; zirvede örnek okul olarak Eğitim Uzmanı Onur Aydın ve Bilişim Teknolojisi Öğretmenlerimiz Gizem Serter ve Ecmen Erdem ile yer aldı. Ekibimizi tebrik ediyoruz.