Dengeli Beslenin, Sağlıklı Olun

İncek Maya 4.-5.-6. VE 7. SINIF öğrencilerine Özel Acıbadem Hastanesinden gelen diyetisyen hekimler tarafından sağlıklı ve güzel dişlere sahip olmanın yolları 24.12.2015 Perşembe günü konferans salonunda düzenlenen seminerle anlatıldı. Bu seminerde uzmanlar aracılığıyla sağlıklı, dengeli, düzenli beslenme için çocukken harekete geçmenin ve çocukların yedikleri besinleri tanıyarak, içerdikleri maddeleri bilerek, farkındalıklarını artırmanın önemi, sağlıklı besinlerin neler olduğu, günlük öğünlerimizi nelere dikkat ederek seçmemiz gerektiği, spor yapmanı önemi konularında bilgi verildi. Hem öğretici hem eğitici olan bu seminerde 4. Sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz merak ettikleri soruları da diyetisyenlere sorma fırsatı buldular. Titizlikle cevaplanan sorular sonunda seminer ”DENGELİ BESLEN, SAĞLIKLI YAŞA” sloganıyla sonlandı.

Etkinliğimizden kareler için haber görselini tıklayınız.