Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyet Bayramı Maya Okulları  Oran Yerleşkesinde coşkuyla kutlandı.

Nesilden nesile aktarılan cumhuriyet meşalesi; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yılında Türk milletinin sarsılmaz inancıyla, Milli Mücadele’nin azmi ve Kuvayi Milliye ruhuyla, marşlarla, halaylarla, horonlarla, zeybeklerin toprağa diz vuruşlarıyla, balo salonlarının kıvrak valsleriyle yetişkinlerin gönüllerinden küçücük yüreklere Özel Ankara Maya Okulları sahnesinden emanet edildi.

“Biz Cumhuriyeti Böyle Kurduk” derken tarih boyunca tutsaklığı kabul etmemiş bir ulusun; yeni bir devlet kurarken kendi karakterine en uygun yönetim şeklini seçmesindeki kararlılığın, Türk milletinin dirilişinin başlangıcı, aynı zamanda azim ve kahramanlığın tarihte yerini almış şerefli bir anısını da yad ettik.

Işık yapmanın iki yolu vardır: ya kandil olmak ya da yansıtan ayna olmak. Nesilden nesile aktarılan cumhuriyetin bu mutlu, onurlu gününde alkışlarıyla yaktığımız ışığa ayna tutan, katılımlarından övünç duyduğumuz değerli velilerimize de teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 93.kuruluş yıldönümünü kutlar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarız.

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Eki