Çekirdek ve Tohumlar İlk Sahnelerini Aldılar

İncek Maya Okulları Okul Öncesi 4 Yaş Gruplarımız Çekirdek ve Tohum Sınıflarımız Geleneksel Günleri “İlk Sahnem” etkinliklerini 3 Haziran Cumartesi günü büyük bir heyecan, mutluluk ve haklı gururla okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi.

Tüm yıl boyunca oyun oynayarak öğrenmenin ne kadar keyifli olduğunu keşfeden öğrencilerimiz hep birlikte öğrendiklerini muhteşem bir gösteriyle öğretmenlerine ve ailelerine sergilediler. Kocaman yürekli minik öğrencilerimiz Maya Okullarında kazandıkları Türkçe drama, İngilizce drama, müzik ve dans becerilerini ailelerine sergilediler.  Minik öğrencilerimiz performanslarıyla “İlk Sahne”lerinde adeta devleştiler ve tüm izleyicilere unutulmaz bir gün yaşattılar. Her anı mutluluk, heyecan ve sevgiyle geçen etkinliğin tamamında öğrencilerimiz özgüvenleriyle, bir yıl boyunca edindikleri kazanımları hayata geçirebildiklerini hepimize kanıtladılar.

Sahnede birer yıldız olan öğrencilerimizi yeni yaşantılara yeni başarılara uğurlarken her zaman emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir günde hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve hep desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Okul hayatlarına emin adımlarla mayalanarak başlayan Çekirdek ve Tohum sınıfı öğrencilerimize her zaman başarılarla ve mutlulukla dolu bir yaşam diliyoruz.