ÇEKİRDEK Grubunun Aile Katılımlı Keyifli ve Bol Kazanımlı Bir Sanat Etkinliği

İncek Maya Okulları,Çekirdek grubu velilerimizden Sayın İnci Kaya Genç 26.04.2016 Salı günü öğrencilerimiz için keyifli ve bol kazanımlı bir sanat etkinliği planladı.Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz,birbirinden renkli çim adamlar oluşturdular.Etkinliğimizde öğrencilerimiz,ince çorabın içine doldurulmuş talaş ve çim tohumundan yapılan çim adam kafasına, altı delinmiş olan bardak ile bir gövde yaptılar.Daha sonra lastik ile bağlayarak çim adama komik kulaklar eklediler.Renkli gözler,büyük ponpondan burun ve keçeden kesilmiş ağzı da çim adamın ön kısmına yapıştırarak eğlenceli yüzler oluşturdular.Bardaktan oluşan gövdeye ise stickerlar ekleyerek çim adamlarını tamamladılar.Son olarak çim adamlarımızı sulayarak,saçlarının uzaması için sabırsızlıkla beklemeye koyulduk.Bu keyifli sanat etkinliği sayesinde öğrencilerimiz bol bol küçük kaslarını çalıştırdılar.Aynı zamanda sabır ve özveri ile  bir ürün yetiştirme fırsatı buldular.Bu eğlenceli ve yaratıcı etkinlik için velimiz İnci Kaya Genç’e ve minik elleri ile harika ürünler ortaya koyan ‘‘Çekirdeklerimize’’ teşekkür ederiz.