Çekirdek Grubu İlk Veli Toplantısı

Özel İncek Maya Okulu, Çekirdek grubu sınıfımızın ilk veli toplantısı 12.09.2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir.İlk veli toplantısını gerçekleştiren sevgili velilerimiz, sınıf öğretmenimiz ve yardımcı öğretmenimiz ile tanışmışlardır. Eğitim öğretim felsefemizi, yapılandırılmış programımızı, ders programımızı ve içeriklerini velilerimizle paylaşan sınıf öğretmenimiz bunlara ek olarak Maya’da günlük yaşam hakkında da detaylı bir paylaşımda bulunmuştur. Velilerimizin merak ettiği soruların cevaplanmasının ardından velilerimiz branş öğretmenleri ile tanışıp branş dersleri hakkında bilgilendirilmişlerdir. Görsel sanatlar, Müzik , Drama, İngilizce, Bilgisayar, Laboratuvar, Beden Eğitimi ve Yüzme Öğretmenlerimiz alanları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduktan sonra velilerimizin sorularını cevaplandırmışlardır. Son oturumda ise PDR uzmanımız okul oryantasyon süreci hakkında ve bu süreçte öğrencilere nasıl destek olunması gerektiği hakkında detaylı bir açıklama yaptıktan sonra toplantı; çocuklarımızın mutlu, huzurlu, eğlenceli bir yıl geçirmesi temennisiyle sonlandırılmıştır. Özel İncek Maya Okul’u olarak velilerimizle tanışmış olmanın mutluluğunu yaşar, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizle tanışacak olmanın heyecanını duyarız.