“Canlılar” Mayada Can Buldu

Eğitim alanında önemli bir yaklaşım olarak kabul edilen Tematik öğrenme, Özel Maya Okullarının öncü uygulamalarından biridir. Bütünleşik zihin modeli olan Tematik Öğrenme; kazanımların pekiştirilmesi, önceki öğrenmelerin üzerine yenilerinin eklenmesi ve bireylerinin ihtiyaçlarına, yeteneklerine, gelişim düzeylerine uygun içeriklerin belirlenerek uygulanmasını sağlayan bir eğitim yaklaşımıdır.

Özel Maya Oran Okullarında 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılında da Tematik Öğrenme yaklaşımına dayalı olarak yürütülen çalışmalarda 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz “CANLILAR” temasını ele aldılar.

Öğrencilerimiz, Tema çalışmaları kapsamında Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Drama, Bilişim Teknolojileri, BSÇ ve Değerler Eğitimi derslerine yönelik disiplinler arası yaptıkları çalışmalarda canlı türlerine, canlıların beslenme şekillerine, canlıların yaşam alanlarına ve eko sisteme yönelik yaptıkları ürünleri 20.01.2016 Çarşamba günü okulumuz koridorunda sergilediler.

Tema sergileri ile bir öğrenme fırsatı olan okul koridorlarımızı zenginleştiren tüm öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Oca