Buzdolapları Renklensin

İncek Maya Okulları, Çekirdek Sınıfı velilerimizden Sayın Ebru Yıldız 17.03.2017 Cuma günü öğrencilerimize eğlenceli bir ‘ Buzdolabı Magneti ’ oluşturma etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimize magnetlerini nerelerde kullabileceklerini anlatarak etkinliğe başlayan velimiz, Minnie Mouse ve Batman karakterlerinden oluşan keçeleri çekirdeklerimizin istekleri doğrultusunda seçmesini sağladı. Keçelerini seçen öğrencilerimiz, yapıştırıcı kullanarak mıknatısları eklediler ve magnetlerini hazır hale getirdiler. Bu keyifli etkinlik sayesinde öğrencilerimiz kendi ürünlerini oluşturmanın ve evde sergileyecek olmanın mutluluğunu yaşadılar. Velimiz Ebru Yıldız’a bu keyifli veöğretici etkinlik için teşekkür ederiz.