Birinci Sınıflardan Unutulmaz “Sahne Senin” Etkinliği

Özel Ankara Maya Okulları geleneksel sınıf günleri etkinlikleri 1. Sınıflarımızla devam ediyor. 1. Sınıflar geleneksel sınıf günü olan “Sahne Senin” etkinliği 14-21 Mayıs 2016  tarihlerinde okulumuz konferans salonunda 1. Sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin minik yüreklerinde saklı olan duyguların tuvallerle ve boyalarla buluştuğu resimlerin sergilendiği resim sergisi, hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne 1. Sınıfların oldu.  Öğrencilerimiz; Türkçe Drama, İngilizce Drama, Dans, Koro ve Ritim Perküsyon alanlarında hazırladıkları etkinliklerin yanısıra kendi sınıflarına ait şarkılarını da seslendirdiler.

Okul Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda bizden ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu gösterilerde bize unutulmaz anılar bırakan 1. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.