Bir Takım İşler Kulübü İş Başında!

Maya Anadolu Lisesi,  ‘ Bir Takım İşler ‘ kulübü öğrencileriyle birlikte IKEA alışveriş merkezine 18 Kasım Cuma günü bir gezi düzenlendi. Bu kulüpte öğrencilerimizin yaratıcılıklarını artırmak amaçlı gözlem ve geziler düzenleniyor, günlük hayatlarını kolaylaştıracak becerilerin kazandırılmasına yönelik, uygulamalı çalışmalar yapmaları sağlanıyor.

“Tasarım” teması kapsamında öğrencilerimiz en yaratıcı, en kullanışlı ürünleri grup çalışması yaparak belirledi. Bir IKEA tasarımcısı olarak Maya Öğrencileri hayal ettikleri ürünleri arkadaşlarıyla ve öğretmenleri ile paylaştı. Okul ortamı dışında öğrenme ve araştırma fırsatı edinen öğrencilerimize ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor; tasarım teması kapsamında gerçekleştireceklerini merakla bekliyoruz.