Bir Çocuk Yetişir Bütün Dünya Değişir

Okul öğrencinin bütünsel geliştiren , eğitimi hayatın içinde yaşayarak algılamasını sağlayacak  kurumdur. ‘ Bir çocuk yetişir bütün dünya değişir’  inancıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor; hayatı okul koridorlarına taşımayı amaç ediniyoruz. Maya Anadolu Lisesi öğrencileri 12 Nisan Çarşamba Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Medya İşletmeciliği ve TV Kariyerleri alan uzmanı, hukukçu, karikatürist, demirci ve heykel  yapmaktan keyif alan kıymetli öğretmen, örnek eş, mükemmel baba  Sayın Sedat ÖRSEL ile tanıştı. 72 yıllık hayat deneyimini,   çok değerli anektodlarıyla öğrencilerimizle paylaşan Sayın ÖRSEL  ‘ Hayat Boyu Öğrenme’ nin önemini sık sık hatırlattı. Dikkat çeken güzel Türkçesi, etkili beden dili ile öğrencilerimizin ilgiyle  dinlediği kıymetli hocamıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.