BİLİM ŞENLİĞİ

BİLİM ŞENLİĞİNDE BULUŞTUK!
Özel Ankara Maya Ortaokulu Oran Yerleşkesinde düzenlediğimiz Bilim Şenliği, 29 Mayıs günü bilim sever öğrencileri bir araya getirdi.
Bilimin eğlenceli dünyası, bilimin gizemi, çocukların öğrenme heyecanlarını yaşayacakları bir ortamda bilim şenliğimizi gerçekleştirdik. 21. yüzyıl becerileriyle donanmış gençler yetiştirirken, Atatürk’ün de dediği gibi ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir’ diyoruz ve yol haritamızı çiziyoruz.
Kimya, fizik, biyoloji, gökbilim, drama, ebru, ahşap gibi atölyelerin yer aldığı şenliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Atölyelerin dışında sergi ve sunumlarda ilgi çekiciydi.
Çağdaş medeniyetler yolunda bilim ve fenin çocukların gelişim yolunu daima aydınlatması dileğiyle…

Eki