Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Okulumuza Yapılan Ziyaret

Gazi Üniversitesinin üç yıldır liderlik ettiği “Uluslar arası Öğretmen Eğitimi ve Mesleğe Uyum” başlıklı Avrupa Birliği Projesi kapsamında Finlandiya’dan, İsveç’ten Danimarka’dan ve Portekiz’den akademisyenler ve öğretmenler Özel Maya Okullarını ziyaret ettiler. Benimsediği eğitim felsefesi doğrultusunda gerçekleştirilen farklı uygulamaları ile dikkat çeken Özel Maya Okulları bu türden proje ziyaretlerinin hep odağı olagelmiştir. Projenin paydaşları olan üniversitelerin akademisyenleri, Maya Okulları İncek Yerleşkesinin mimari yapısı ve öğrenme-öğretim uygulamalarına ilişkin bilgilendirildiler. Akademisyen konuklarımız, Anadolu Lisesi öğrencileri ile lise öğrencisi olmanın hissettirdikleri ve eğitimde teknoloji kullanımına ilişkin sohbet ettiler. Ayrıca öğretmenlerimizle de öğretmen eğitiminde mentörlük, öğretmenlerin mesleki gelişim etkinlikleri hakkında bilgi verdikten sonra okulumuzdan mutlu anılarla ayrıldılar.

Eki