Attila İlhan “İnadına Şiirler” Dinletisi

Maya Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 18 Kasım Cuma günü Atilla İlhan Şiir Dinletisi düzenlendi.

Türkçe’yi düzgün kullanmak, hayal kurma gücünü artırmak, sanatı ve sanatçıyı tanımak, topluluk karşısında kendisini rahat ifade edebilmek amacıyla düzenlediğimiz dinletide öğrencilerimiz hazırlıkları ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Anadolu Lisesi Müdürü Anıl Eraç dinleti sonrasında; “Namına “Bir Garip Oğlan” denilmiş Türk edebiyatının  “Kaptan”ı Attila İlhan, öğrencilerimizin eşşiz sunumlarıyla bir kez daha gönüllerimize şiirleriyle konuk oldu.  Şiir duygudur, anlatmaktır, anlamaktır, paylaşmaktır. Şiir, sonsuzluğa giden bir yoldur, şiiri beraber anlamak, yaşamak ve paylaşmak adına gerçekleştirdiğimiz Attila İlhan şiir dinletimizin müziğin ve şiirin uyumlu birlikteliğiyle izleyenlerin, dinleyenlerin hafızalarında yıllarca unutulmayacak bir an olarak yer edeceğine inanıyorum” diyerek,  dinletimize katkı sağlayan, tek yürek olup heyecanı, çoşkuyu, sevinci bizlere yaşatan kıymetli öğrencilerimize ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür etti.