Anasınıfları Mezuniyet Coşkusu

Özel Ankara Maya Okulları geleneksel sınıf günleri etkinlikleri anasınıflarımızla sona erdi. Anasınıfları geleneksel sınıf günü olan “Mezuniyet Töreni” etkinliği 28 Mayıs /04 Haziran 2016 Cumartesi tarihlerinde okulumuz konferans salonunda anasınıfı öğrencileri ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin kocaman yüreklerinden minik parmaklarına yansıyan duygularını tuvallerle ve boyalarla buluşturduğu resimlerin sergilendiği resim sergisi, hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne anasınıflarımızın oldu.  Kaybolan harfleri geri getirme yolculuklarını Türkçe Drama, ormanda yaşayan canlılarının dostluğunu ise İngilizce Drama gösterileri ile sergileyen öğrencilerimiz; dans, koro ve ritim perküsyonları alanlarında etkinlikler gerçekleştirirken sınıflarına ait şiirlerini de seslendirdiler. Öğrencilerimizin okul öncesi eğitimlerinin sona erip ilkokula hazır olduklarının göstergesi olarak fırlattıkları kepleri de izleyicilerden büyük alkış topladı.

Etkinlikler süresince bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda bizden ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu unutulmaz gösteri ile bizlere unutulmaz anılar yaşatan anasınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.