Anadolu Lisesi Öğrencilerimizin Kısa Film Hikayesi Başladı

10.sınıf Türk Edebiyatı Proje ödevi kapsamında 6 Nisan Perşembe günü öğrencilerimizle birlikte Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümü’nde Prof. Dr. Hale Künüçen’in verdiği “Uygulamalı Senaryo Yazımı” dersine konuk olduk.  Ders sürecinde  Sayın Kününçen, öğrencilerimize sinema ve film çekiminin inceliklerinden, senaryo tekniklerinden söz etti. Öğrencilerimiz kendisine merak ettiklerini sorma olanağı buldular. Dersteki öğrenciler de deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimiz, Başkentlilerin çeşitli festivallere gönderilmek üzere çekecekleri kısa film ekiplerinde yer alacak ve bir filmin mutfağını görmeyi deneyimleyecek ve ardından kendi yazdıkları senaryoyu filme çekecekler. Harika işlere imza atacaklarını düşündüğümüz öğrencilerimize başarılar diliyor; desteğinden dolayı Prof. Dr. Hale Künüçen’ e teşekkür ediyoruz.