Ana Sınıflarımız İlkokula Adımlarını Attılar

İncek Maya Okulları ana sınıflarımız geleneksel hale gelen “Mezuniyet Töreni” etkinliklerini 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü büyük bir heyecan, mutluluk ve haklı gururla okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi.

Tüm yıl boyunca oyun oynayarak öğrenmenin ne kadar keyifli olduğunu keşfeden öğrencilerimiz sekiz ayın sonunda ilkokula geçmenin heyecanını ve coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Maya’da öğrendiklerini Türkçe drama, İngilizce drama oyunlarında, müzik ve dans gösterilerinde tüm ailelerine ve öğretmenlerine sergilediler. Hak ettikleri başarı belgelerini de okul müdürümüz Fatma Hanlı ve sınıf öğretmenlerinin ellerinden alan minik öğrencilerimiz performanslarıyla bizlere unutulmaz bir gün yaşattılar. Gösterinin sonunda keplerini de havaya fırlatarak mezuniyetin heyecanını ve tadını sahnede yaşadılar. Her anı mutluluk, heyecan ve sevgiyle geçen etkinliğin tamamında öğrencilerimiz özgüvenleriyle, bir yıl boyunca edindikleri kazanımları hayata geçirebildiklerini hepimize kanıtladılar..

Sahnede birer yıldız olan öğrencilerimizi yeni yaşantılara yeni başarılara uğurlarken her zaman emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir günde hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve hep desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Koza, Petek, Tomurcuk ve Polenlerimizin, emin adımlarla mayalanarak başladıkları bu eğitim öğretim yolunda, isimlerini her zaman başarılarla duyuracaklarına yürekten inanıyor, başarılarının ve mutluluklarının devamını diliyoruz.