9.Sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi “Çorbadaki Tuzumuz”

Sevgili Maya Ailesi ,

Özel Maya Anadolu Lisesi Toplum Hizmeti Çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz       “Çorbadaki Tuzumuz” projesi dahilinde 24 Eylül 2016 Cumartesi   Günü okulumuz öğrencileri ile Ankara – Gölbaşı – Bezirhane Köyü İlköğretim Okuluna gidilecektir. Okulda temizlik ve tadilat işleri gerçekleştirilecek olup okul eğitim ve öğretime hazır hale getirilecektir. Özel Ankara Maya Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve teknik personelin birlikte görev alacağı proje kapsamında çocuklarımızın içinde yaşadıkları toplum ile ilgili farkındalık geliştirmeleri ve çözüm sürecinde aktif rol almaları hedeflenmiştir. Öğrencilerimizin katılımları bizleri mutlu edecek onların da yoğun ve yorucu bir günün ardından farklı tecrübe edinmelerini sağlayacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerimizin izin formlarını sınıf öğretmenlerine teslim etmelerini rica ederiz.

İlgi, destek ve değerli paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Anıl Eraç

Okul Müdürü

NOT: Öğrencilerimize ISS tarafından kumanya hazırlanacaktır. Ancak öğrencilerimizin gün içinde yemek için yanlarında yiyecek – içecek- su  bulunması önemlidir.

NOT: Öğrencilerimizin temizlik ve boya malzemeleri kullanacaklarını düşünerek yıpranmış kıyafet ve eski ayakkabılarını giymeleri,  şapka  bulundurmaları önemlidir. ( Islanma ve kirlenme ihtimaline karşı yedek kıyafet bulundurmalarını rica ederiz. )

NOT: Öğrencilerimizin temizlik bezi, naylon torba, plastik eldiven, gazete getirmeleri önemlidir.

MAYA ÖNÜ SERVİS HAREKET: 09.00

OKULA  SERVİS HAREKET: 16.00

Öğrencilerimiz okuldan servisleri ile evlerine hareket edecektir.

İletişim: 0505 400 48 02

İzin Formu İçin Tıklayınız