9.Sınıf Eleştirel Düşünme ve Sorun Çözme Derslerine Başladı

Özel Maya Okulları Anadolu Lisesi Programında öğrencilerimizin henüz tecrübe etmediğimiz, içinde bulunmadığımız gelecek yaşam koşulları içinde mutlu, güçlü, inovatif, küresel bakabilen bireyle olmaları yolunda Üniversitelerde görev alan duayen isimlerle ders programı içinde belirlenen zaman aralıklarında ‘ etik, enformasyon ve iletişim,  medya okur yazarlığı, liderlik, iletişim işbirliği, inovasyon yaratıcılık, eleştirel düşünme ve sorun çözme, kültürlerarası etkileşim’ konu başlıklarında dönemlik dersler işlemelerine ve ilgili alanlarda sertifika almalarına olanak sağlanmaktadır.

Özel Ankara Maya Anadolu Lisesi öğrencileri; Arte Scıenza Sertifika Programı  ‘ 21.yy Becerileri ‘ kapsamında 9.sınıf öğrencilerimiz ‘ Eleştirel Düşünme ve Sorun Çözme  ‘ derslerine Avrupa Birliği Proje Danışmanı ve Yöneticisi Sayın Öznur Doruk  ile başladı.

Değerli hocamıza katkılarından dolayı teşekkür eder; öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz.