6.Sınıf Öğrencileri Okudukları Kitabın Yazarıyla Buluştu.

6. sınıf öğrencilerimiz,  27 Şubat Salı günü, Ünlü Yazar Mehmet Erkan’la buluştular. Türkçe dersi kapsamında okudukları  “Arzavul Tepesi” kitabının yazar Erkan, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize mesleği, kitabı ve  çocukluk anılarından oluşan paylaşımlarda bulundu. Söyleşinin ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzalayan yazar, öğrencilerimizin okudukları kitabın içeriğine yönelik tasarladıkları resim sergisini de gezdi.

Maya Okulları olarak, öğrencilerimizin kitap okuma faaliyetlerinin yaşam boyu sürmesi beklenen bir alışkanlık olması ve hayatlarının bir parçası haline getirmeleri hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, Yazar Mehmet Erkan’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şub