5’e Gidenden İyi Misin?

5.sınıfların geleneksel sınıf günü olan “5’e Gidenden İyi Misin?” etkinliği 5. sınıf öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile 23 Aralık 2016 ‘da gerçekleştirildi.

Resim sergisi ve kokteylin ardından öğrencilerimizin velileri ile yarıştıkları bilgi yarışması, Türkçe Drama, İngilizce Drama, Dans, Koro ve Ritim performansları izleyicilerden büyük alkış topladı.

Okul-Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda desteklerini esirgemeyen velilerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve güzel performansları ile bizlere her zaman olduğu gibi bugün de unutulmayacak anılar yaşatan geleceğimizin en büyük hazinesi olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.