7. SINIFLAR GELENEKSEL GÜNÜ ÇOCUKLUĞA VEDA GENÇLİĞE MERHABA

“Zordur kendinizi en yalın, en masum, en saf hissettiğiniz çocukluğunuzla vedalaşmak. Büyüdüğün zaman bile yüzünde tebessüm oluşturacak paha biçilmez, geri dönmesi mümkün olmayan yıllardır. Sürekli bir değişim ve gelişimin içindedir insanoğlu belki de ama en meraklı, en hevesli yolculuklardan biridir çocukluktan gençliğe geçiş. Beklentisi en yüksek eğitici olan hayat ile tecrübelerinizi de bavulunuza alarak hevesli, meraklı, telaşlı doludizgin bir yolculuğa çıkarsınız yetişkinliğe doğru.”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da devinimsel bir yolculuğa hazırlanan Maya Okulları 7. sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerinin katkıları, velilerinin ilgi ve alkışlarının desteği ile geleneksel “Çocukluğa Veda Gençliğe Merhaba” etkinliğinde unutulmaz bir dizi etkinliğe imza attı.
Dansın enerjisini valsin asaleti ile birleştirerek, ritim gösterisi ile bu enerjiyi daha da yukarı taşıyarak İngilizce ve Türkçe drama ile güldürürken düşündüren, düşündürürken de bir o kadar eğlendiren, seslendirilen şarkılar ile kulaklarda kalan hoş tınılar bırakan öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenlerinden övgü dolu alkışlar aldı. Etkinlik öncesi düzenlenen kokteyl eşliğinde gezilen sergide öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden yaratıcı resimler beğeni topladı. Öğrencilerimize hayatlarının bu özel ve tecrübe yüklü döneminde başarılar diliyor, etkinlikte emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Oca