Destination Imagination

Yaratıcı Problem Çözme Ulusal Turnuva Katılımımız
Maya Okulları Oran Yerleşkesi DI (destination Imagination) kulübü- Mamma Maya takımımız 15-18 Şubat tarihleri arasında– dünyanın en büyük yaratıcılık festivali olan Destination Imagination (Yaratıcı Problem Çözme) etkinliğinin Kuşadası’nda gerçekleştirilen ulusal turnuvasına katılmışlardır.

Turnuvaya katılan 7 kişilik öğrenci grubumuz, bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik uygulamaları doğaçlama tiyatro becerileri, proje yönetimi ve takım çalışması gibi alanlarda çalışmalar yapan çok sayıda ucu açık görevden biri olan “Fine Arts – Change of Tune” konu başlığında sunumlarını sergilemişlerdir. Mamma Maya isimli grubumuz kendi yazdıkları müzikal oyunu verilen anlık görevlerle birleştirerek sunmuş ve başarılı bir performans sergilemişlerdir.Yıl boyunca bu etkinlik için özverili bir biçimde çalışan öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Şub