5’ E GİDENDEN İYİ MİSİN ?

Maya Okulları geleneksel sınıf günleri etkinlikleri 5.sınıflarımızla devam ediyor. 5. sınıflar geleneksel sınıf günü olan “5’e Gidenden İyi Misin?”etkinliği 23 Şubat 2018 ‘de 5. Sınıf öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan ve görenleri büyüleyen ürünlerin sergilendiği resim sergisi kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından öğrencilerimizin velilerine karşı gösterdikleri bilgi yarışması, Türkçe Drama, İngilizce Drama, Dans, Koro ve Ritim Perküsyon performansları izleyicilerden büyük alkış topladı.
Okul-Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda desteklerini esirgemeyen velilerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve güzel performansları ile bizlere her zaman olduğu gibi bu gün de unutulmayacak anılar yaşatan geleceğimizin en büyük hazinesi olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şub