3A Öğrencileri “MAYA ON AIR” ile Sahnede

Maya İncekOkulları 3A sınıfı öğrencilerinin büyük bir heyecan, sevgi ve neşeyle hazırlandıkları “Maya On Air-Drama Festivali ” Geleneksel Günü 26 Şubat 2016 okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Bir Maya geleneği olan sahne etkinliğimiz, öncesinde öğrencilerimizin o minik usta ellerinden çıkan sınırsız yaratıcılıkları ve hayal güçleriyle yaptıkları resimlerin, üç boyutlu çalışmaların sergilenmesi ve bu serginin velilerimiz tarafından gurur ve mutlulukla gezilmesiyle başladı. Kokteyl eşliğinde resim sergimizi beğeni ve hayranlıkla gezen velilerimiz bir yandan da öğrencilerimizin hazırladıkları gösteriyi beklemenin heyecanını yaşadılar.

Sahneye çıkıp performans sergilemenin özgüvenini ve tatlı heyecanını yaşayan öğrencilerimiz, ailelerine yeteneklerini İngilizce bir Talk Show’a çıkıp sevdikleri dünyaca ünlü sanatçıların danslarını yapıp şarkılarını seslendirerek ve bir Talk Show’un gereği olan sohbeti İngilizce sürdürüp, aradabüyüklerimizin teknolojiyle imtihanını gözler önüne seren esprili reklamları sergileyerek gösterdiler. Dans ve müzik etkinlikleriyle de duyguları notalara, notaları da danslara dönüştürdüler. Bu içten, eğlenceli ve yüksek tempolu etkinlikte öğrencilerimiz izleyicilerden hayranlıkla alkış aldı. Öğrencilerimiz,  bugünün anısına kendi elleriyle yaptıkları küçük ama maneviyatı büyük hediyelerini ailelerine verdiler.

Her anı mutluluk, heyecan ve sevgiyle geçen “Maya On Air” etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir etkinlikle hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve her zaman desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir etkinlikte yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Şub