29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Cumhuriyetin ilanı tarih boyunca tutsaklığı kabul etmemiş bir ulusun; yeni bir devlet kurarken kendi karakterine en uygun yönetim şeklini seçmesindeki kararlılığın, Türk milletinin dirilişinin başlangıcı, aynı zamanda azim ve kahramanlığın tarihte yerini almış şerefli bir anısıdır.

Cumhuriyet demek çelikten sinirler, demirden yürekler ve inatla geleceğe bakan gözler demektir. Cumhuriyet demek, bize sunduğu özgürlükleri her gün yaşarken hem böyle bir güne, hem de bu günü bizlere sunan Ulu Önderimiz, Büyük Lider Askeri ve Siyasi Dehamız Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı ortaya koyduğumuz eserlerle göstermek demektir.

Maya Özel Okulları bu sene de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Sevincimiz; cumhuriyetin 92.yılını kutlamanın sarsılmaz inancıyla, Milli Mücadele’nin azmi ve Kuvayi Milliye ruhuyla, türkülerle, halaylarla, horonlarla, zeybeklerin toprağa diz vuruşlarıyla Maya Okulları sahnesinde hayat buldu.

Işık yapmanın iki yolu vardır: ya kandil olmak ya da yansıtan ayna olmak. Bu mutlu, onurlu günümüzde alkışlarıyla yaktığımız ışığa ayna tutan katılımlarından övünç duyduğumuz değerli velilerimize de teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 92.Kuruluş yıldönümünü kutlar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarız.

Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Eki