2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AÇILIŞ TÖRENİ

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİK!
Özel Maya Okulları öğrencileri öğretmen ve aileleriyle beraber 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına anlamlı bir törenle “Merhaba!” dediler. 12 Eylül Çarşamba günü erken saatlerde Oran Yerleşkesine gelerek okul zilinin çalmasını heyecanla bekleyen öğrenciler açılış töreninin ardından derse başladılar. Coşkuyla söylenen İstiklal Marşı sonrasında Okul Müdürü Sayın Anıl Eraç; baktığımız ufkun temsilcileri olarak adlandırdığı öğrencilere bugün gösterdikleri çabanın yarın bırakacakları izin habercisi olduğunu bilerek çok öğrenip çok eğlenmeleri temennisinde bulunduğu konuşmasında yeni eğitim-öğretim yılı için duygu, düşünce ve dileklerini dile getirdi. Okul Müdürü Sayın Anıl Eraç konuşmasını bir neslin geleceğine yön verme sorumluluğuna sahip tüm öğretmenlere teşekkür ederek tamamladı. Maya marşının hep bir ağızdan coşkuyla söylenmesinin ardından öğrenciler öğrenmenin ilk şartlarından olan heves ve merak ile kendi geleceklerinin kurucusu olmak için sınıflarının yolunu tuttular.
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, eğitim kadromuza ve velilerimize huzurlu ve başarı dolu günler getirmesini diliyoruz.

Eki