2. SINIFLARIMIZ “İLK KONSERİM” ETKİNLİĞİ İLE SAHNEDE

2. sınıflarımızın geleneksel sınıf günü olan “İlk Konserim” etkinliği 8 Aralık Cuma günü Oran Yerleşkesi 2. sınıf öğrenci ve velilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Okul-aile birlikteliğinin göstergelerinden biri olan geleneksel sınıf günü etkinliğimizde velilerimizi, öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersindeki ürünleri ve görenleri büyüleyen resimlerinden oluşan sergisi ile karşıladık.
Notaların ritimlere, ritimlerin ezgilere, ezgilerin performansa dönüştüğü gösterimizde; popüler Türkçe ve İngilizce müzik etkinliklerinin yanında dans ve ritim performansları izleyicilerden büyük alkış topladı. Öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları ürünleri etkinlik sonunda ailelerine hediye ettiler.
“İlk Konserim” etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, gösterdikleri sahne performansıyla bizlere unutulmaz anlardan birini daha yaşatan öğrencilerimize ve her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.