2.Sınıflar İngilizce Kelime Avında

Geleneksel olarak düzenlenen 2. Sınıflar ‘Word Hunter’ etkinliği 27 Mayıs 2016 Cuma günü İncek Maya Yerleşkesinde öğrencilerimizin enerji dolu katılımıyla gerçekleştirildi. 2. Sınıf öğrencilerimizin, 4 grup halinde yarıştıkları, Word Hunter etkinliği, zarfların içinde bulunan kelimeleri ipuçlarını takip ederek saklanan yerlerden bulmayı ve bir araya getirip anlamlı cümle haline getirmeyi hedefler. Bu etkinlikle, öğrencilerimiz dil becerilerini kullanarak takım ruhunu hissedip iş birliği içerisinde finale ulaşmanın keyfini yaşadılar. Etkinliğin sonunda öğrencilerimize takım çalışmalarının önemini vurgulayan ve bunu destekleyen katılım sertifikaları verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.