19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Vatanımızın diriliş ateşinin 97 yıl önce yakıldığı gündür 19 Mayıs. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün, bu ateşi yakarak meşaleyi gençlere armağan ettiği gündür bugün. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Maya Özel Okulları’nda bu yıl da velilerimizin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından meşaleli geçiş ile devam eden törende Gençliğin Sözü konulu konuşma büyük beğeni aldı. Sözün hep gençlikte olduğu törene, 10. sınıf öğrencilerimiz de Yeniden Doğuş adlı oratoryo ile katkıda bulundular. Zeybeklerin, Halk Danslarının ve Pop Orkestra grubumuzun coşkulu, neşeli, heyecanlı sunumlarıyla katılımcılar, 19 Mayıs 1919 ruhunu adeta yeniden yaşadılar. Program hentbol, voleybol, basketbol, futbol, eskrim, kayak, okçuluk ve jimnastik gibi spor dallarında gerek Ankara gerekse Türkiye şampiyonlukları olan öğrencilerimizin geçişlerinin ardından 10. Yıl Marşımızın söylenmesiyle sona erdi.