12.Sınıflar için Motivasyon Paylaşımları

Maya Okulları 12.sınıf öğrencileri Yüksek Öğretime Giriş Sınavı öncesinde  Sayın AnooShirvan Miandji ve Sayın Prof Dr. Ziya Selçuk ile paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerimiz değerli hocalarımızın kariyer planlamaları ve sınav deneyimlerini ilgiyle dinledi. Başarıya giden yolun azim, sabır ve kararlılıkla devam etmek olduğunun sıklıkla vurgulandığı konuşmalar ve değişik anılar öğrencilerimizin yüzünü güldürdü. Sınav öncesinde  okulumuzun en büyük öğrencilerine en miniklerimiz 1.sınıflar iyi dileklerini ifade ettikleri kartlarını hediye etti. Okul paydaşlarını oluşturan öğretmen, öğrenci ve personel başarılar diledi. Öğrencilerimize kariyer geleceklerine giden ilk zorlu aşamada başarılı olacaklarını biliyor; kendilerine güveniyor; destek olan ailelerine, emek veren öğretemenlerine teşekkür ediyoruz.

Mar