“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü” ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

Bir ulusun bağımsızlığının simgeleri; ulusal marşı, sınırları belir­lenmiş vatan toprağı ve bayrağıdır. Türk ulusunun ulusal marşı olan İstiklal Marşı 12 Mart 1921’de meclis kararıyla milli marşımız olarak kabul edilmiştir. Bugün İstiklal Marşımızın TBMM tarafından kabul edilişinin 96. yılını kutluyoruz. İstiklâl Marşımızın kabul edilişini ve Mehmet Akif Ersoy’u andığımız bu önemli gün kapsamında İncek Maya Okulları olarak, İstiklal Marşı şairimiz Sayın Mehmet Akif Ersoy’a ithafen şiir, mektup ve resim  yarışmaları düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor,  “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü”nü kutluyor  ve Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz.

Mar