1.Sınıflarımız Sahnede Devleşti

Maya Okulu İncek Yerleşkesi  1. Sınıflarımız geleneksel olan “Sahne Senin” yıl sonu etkinliklerini 15 Mayıs 2016 Pazar günü büyük bir heyecan, mutluluk ve haklı gururla okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla sergilediler.

Bir Maya geleneği olan sahne etkinliğimiz, öncesinde öğrencilerimizin usta ellerinden çıkan sınırsız yaratıcılıkları ve hayal güçleriyle yaptıkları resimlerin, üç boyutlu çalışmaların sergilenmesi ve bu serginin velilerimiz tarafından gezilmesiyle başladı. Kokteyl eşliğinde resim sergimizi beğeni ve hayranlıkla gezen velilerimiz bir yandan da öğrencilerimizin hazırladıkları gösteriyi beklemenin heyecanını yaşadılar.

Çocuklarımız etkinliğe İngilizce Dramada hazırlamış oldukları “Pinokyo” adlı oyunla başladılar.  Şirin kostümleri, öğretici ve esprili replikleri, seslendirdikleri eğlenceli İngilizce şarkılarla bir yılda edindikleri İngilizce dersi kazanımlarını sergileyen öğrencilerimiz ne kadar da verimli bir yıl geçirdiklerini hepimize kanıtladılar. Öğrencilerimiz Türkçe Dramada denizkızlarının ve korsanların olduğu, komik diyaloglarla bezenmiş, izleyicileri gülümseten bir oyunu sahnelediler. Drama oyunun içinde denizkızlarının ve korsanların sergilediği danslar hepimizi büyüledi. Müzik etkinliğine sıra geldiğinde öğrencilerimiz, hepsi birer profesyonel sanatçıymış gibi şarkılarını söylediler ve müzik aletlerini çaldılar. Son olarak sınıf öğretmenlerimizin şiirleöğrencilerimizi buluşturduğu bölüm, tüm izleyicilerimize duygu dolu anlar yaşattı. Her anı mutluluk, heyecan ve sevgiyle geçen etkinliğin tamamında öğrencilerimiz özgüvenleriyle, bir yıl boyunca edindikleri kazanımları hayata geçirebildiklerini hepimize kanıtladılar. Hak ettikleri başarı belgelerini de okul müdürümüz Fatma Hanlı ve sınıf öğretmenlerinin ellerinden alan minik öğrencilerimiz performanslarıyla bizlere unutulmaz bir gün yaşattılar.

“Sahne Senin” etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir etkinlikle hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve her zaman desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir etkinlikte yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.